Grebbestads Värme & Fastighetsservice erbjuder serviceavtal för fritidshus och villor under längre och kortare perioder – eller löpande avtal. Kanske har du ett fritidshus som du besöker under sommaren och någon enstaka gång under året. Visst vore det tryggt om någon tittar till det, klipper gräset, räfsar löv och skottar, så att det ser bebott ut. Då kan du koppla av när du kommer, i stället för att göra trädgårdsarbete. Dessutom minskar risken för inbrott om huset ser bebott ut. Vi kan ha invändig tillsyn, så att du har koll på att det inte sker någon vattenläcka, frysskador eller annat på din fastighet.

Även du som villaägare kan teckna vårt serviceavtal. Kanske ska du på långsemester och vill att vi tittar till huset, klipper gräset eller skottar snö under några veckor eller någon månad.

I vårt åtagande ingår dokumentation, där du löpande får information om vad vi gjort och när. En trygghet för både dig och oss. Hur ofta vi ska titta till ditt fritidshus eller villa bestämmer du.

    Kontakta oss

    Fyll i vårt webbformulär för att få en offert eller om du har några allmänna frågor om våra tjänster. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!