VVS-Service

VVS-Service

Oavsett om du är större eller mindre fastighetsägare så behöver dina bostäder, kontor alternativt affärslokaler service och reparationer. Teckna ett serviceavtal med oss. Då får ni kontroll över era kostnader och får ett delat ansvar vilket gör det mesta mycket lättare.

VVS-Installationer

VVS-Installationer

Vi utför installationer av allt inom VVS. Alla projekt är naturligtvis intressanta, stora som små! Vi jobbar med de främsta tillverkarna av VVS produkter med hög kvalité. Det, i kombination med vår erfarenhet och fingertoppskänsla, borgar för att du som kund får en problemfri och säker installation.

VVS-Jour

VVS-Jour

Vi kan erbjuda hjälp inom flera olika områden, som att åtgärda akuta rörproblem som spruckna, rör, läckage och översvämingar, eller stopp i avloppet. Vi vill här poängtera hur viktigt det är att du hör av dig snabbt när olyckan är framme. Drar man ut på tiden kan problemen förvärras och då kan konsekvenserna vara svåra att överblicka.

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Grebbestads Värme & Fastighetsservice erbjuder serviceavtal för fritidshus och villor under längre och kortare perioder – eller löpande avtal. Kanske har du ett fritidshus som du besöker under sommaren och någon enstaka gång under året. Visst vore det tryggt om någon tittar till det, klipper gräset, räfsar löv och skottar, så att det ser bebott ut. Då kan du koppla av när du kommer, i stället för att göra trädgårdsarbete.